Meer genieten van betere wijn met wijnschrijver Bruno Vanspauwen

Wijninvoerder Sacacorchos

Sacacorchos

Alle appellaties van Spanje verenigd op één adres

Guy Vankeerberghen en zijn zoon Vincent hebben hun hart verloren aan Spanje: heel hun assortiment is Spaans. Alle appellaties zijn vertegenwoordigd, de selectie van domeinen is zeer uitgebreid: meer dan 1.200 referenties, en permanent 50.000 flessen in voorraad. Ze kennen Spanje dan ook door en door, ze zijn er al meer dan 20 jaar mee bezig. Alles begon toen de ouders van Guy in Spanje gingen wonen. Sindsdien gaat hij jaarlijks regelmatig naar Spanje om wijnen te ontdekken en te proeven. Geen enkele wijn wordt ingevoerd zonder dat hij vooraf geproefd en gekeurd werd.

Sacacorchos (wat in het Spaans "kurkentrekker" betekent) heeft het de wijnliefhebber ook makkelijk gemaakt om wijnen aan te kopen. Er is zowel een onlinewinkel als een grote winkel met parking, die van dinsdag tot en met zaterdag doorlopend open is van 9 tot 18 u. (donderdag tot 19 u.). Alle prijsklassen zijn vertegenwoordigd: van zeer goedkope wijnen voor dagelijks gebruik tot Spaanse topwijnen.

De winkel is niet alleen een bezoek waard voor de wijnen, maar ook voor de historische verzameling van kurkentrekkers. Wat meer dan 30 jaar geleden begon als een hobby, is uitgegroeid tot een ware passie: de verzameling telt reeds meer dan 5.000 kurkentrekkers!

Naast zijn specialisatie en kennis van wijnland Spanje, gaat Sacacorchos ook prat op zijn niveau van service. Guy en Vincent Vankeerberghen leveren aan particulieren, horeca en bedrijven, zorgen voor wijn bij feesten, organiseren degustaties, en lenen zelfs wijnglazen uit.Gegevens
Sacacorchos
Leuvensesteenweg 70
3070 Kortenberg
tel. 02/725.30.33 - 0475/35.97.60 (Guy) - 0472/61.08.27 (Vincent)
info@sacacorchos.be
www.sacacorchos.be