| Voordeel is dat iedereen houdt van de stijl van Raúl: zijn wijnen zijn charmeurs, vol van terroir en mineraliteit, maar toch vol en rond en altijd met dat tikje originaliteit.
Nadeel is dat zijn manier van werken, de Bourgondische manier dus, per perceel vinifiëren, ervoor zorgt dat er kleine perceeltjes zijn die soms net naast de boot vallen omdat ze zo klein zijn dat niemand ze kent…
Wij hebben zo 2 perceeltjes, die we tot nu toe nog maar 1 keer hebben kunnen laten proeven (vorig jaar op onze Exclusieve Eindejaarsdegustatie), maar die voor de rest van ons publiek volledig onbekend zijn.
Één ervan is zelfs nog nooit besproken of gescoord…
Bovendien is de productie ervan zo beperkt, dat het ook niet de moeite is om deze te presenteren in degustaties. We hebben immers slechts 60 flessen beschikbaar van elk. Om u toch de mogelijkheid te geven om deze onbekende pareltjes te proeven, hebben we dan ook een pack gemaakt van de 2 meest onbekende wijnen van Raúl Pérez. |