Meer genieten van betere wijn met wijnschrijver Bruno Vanspauwen
home
|
partner worden / adverteren
|
over wijnkanaal.be
|
naar vierbordjes.be
Wie voert de wijnen in die je zoekt?
Wijnen & gerechten
Tips voor wijnen bij ingrediënten en gerechten
Vitello tonnato
Een combinatie van kalfsvlees en tonijn waar witte wijn het best bij past.
Suggesties: chardonnay, chenin blanc, viognier
Toch zin in rood? Opteer dan voor een lichte, soepele wijn, in de stijl van gamay of jonge pinot noir.
Zoek
Rubriek
Algemeen
Aperitief
Charcuterie
Gerechten (Aziatische)
Gerechten (Belgische)
Gerechten (Britse en Amerikaanse)
Gerechten (Duitse en Oostenrijkse)
Gerechten (Franse)
Gerechten (Griekse en Oost-Europese)
Gerechten (Italiaanse)
Gerechten (Noord-Afrika en Midden-Oosten)
Gerechten (Spaanse en Zuid-Amerikaanse)
Groenten %26 kruiden
Kazen
Nagerechten
Nagerechten (met chocolade)
Nagerechten (met fruit)
Schaal- en schelpdieren
Vis
Vlees (gevogelte)
Vlees (ingewanden)
Vlees (rood)
Vlees (wit)
Wild (haarwild)
Wild (vederwild)