Meer genieten van betere wijn met wijnschrijver Bruno Vanspauwen

Wat is terroir? Je kan het hier proeven

van 07 december tot en met 16 december 2019

Wat is terroir? Je kan het hier proeven


Hartelijk welkom op de proefdagen van oenoLogic:

 zaterdag 7 - zondag 8 - maandag 9 december

zaterdag 14 - zondag 15 - maandag 16 december
 
doorlopend van 11u tot 19u


10% korting in wijn* + wijnen in promo : 5+1 gratis*
(*niet cumuleerbaar met andere promo's of kortingen)


Proef de wijnen en champagnes uit ons aanbod, ook nieuwe wijnen, nieuwe jaargangen


Wie is oenoLogic?


In 1984 behaalde Johan Van De Winkel, samen met zijn echtgenote, het diploma wijnkunde en likeurstokerij aan de voedingsschool Elishout in Anderlecht. Al van bij het begin bezochten beiden tijdens hun vakanties wijndomeinen, en ze waren al snel aangetrokken tot wijnen met weinig of geen toegevoegd sulfiet. Toen er in België nog geen sprake was van natuurlijke wijnen, deden Johan en zijn vrouw al hun eerste ontdekkingen.

Vandaag zijn de natuurlijke wijnen helemaal ingeburgerd, en door zijn jarenlange ervaring heeft Johan geleerd de "modieuze" natuurlijke wijnen van de authentieke te onderscheiden. Hij kiest voor die wijnbouwers die echt natuurlijk werken, en tegelijk de expressie van hun terroir naar een hoger en complexer niveau tillen.

Voor Johan is het logisch dat wijnen zonder chemische middelen en zonder kunstmatige manipulatie worden gemaakt, ze worden er lekkerder en gezonder door. Vandaar de naam voor zijn invoerzaak: oenoLogic.

Johan Van De Winkel geeft ook regelmatig voordrachten voor wijnclubs, bedrijven en scholen om hen de echte natuurlijke wijnen te leren kennen.

 Invoerder
oenoLogic
Vinkestraat 15
1981 Hofstade (Zemst)
tel. 015/617.875 - 0495/222.017

 Zoek2020