Meer genieten van betere wijn met wijnschrijver Bruno Vanspauwen

Spanjes meest beroemde wijnen in voorverkoop

30 juni 2017

Spanjes meest beroemde wijnen in voorverkoop


Pingus & Flor de Pingus 2016

Spanjes meest beroemde wijnen in voorverkoop

Lancering millésime 2016

Spanjes meest beroemde oenoloog is een Deen, Peter Sisseck. Zijn wijnen in Ribera del Duero zijn steeds de hoogst gequoteerde van Spanje. Vanaf nu starten de voorverkopen van deze topwijnen. Profiteer ervan want goedkoper gaat u in Europa bijna zeker nergens vinden! Eenmaal de voorverkoop afgelopen, betaalt u voor sommige wijnen meer dan 30% extra!

2016 was in Ribera del Duero een millésime waarin bij Pingus op een andere manier werd gewerkt dan op het merendeel van de domeinen in Ribera del Duero. Het was een warme en droge zomer met vaak heel wat waterstress voor de wijnranken en de druiven. Maar tijdens de lente regende het uitbundig en konden de wijngaarden gelukkig voldoende water bijhouden tijdens deze bijzonder droge zomer. Er werd getracht om zoveel mogelijk evenwicht te brengen door meerdere trossen te laten hangen waardoor het alcoholgehalte niet te hoog kwam en er vooral er geen blokkering optrad in de rijping door de hitte. De druiven waren dan ook perfect gezond tijdens de oogst. Deze begon reeds op 21 september zodat de perfecte balans van zuren, structuur en fruit werd bereikt. De oogst was helemaal afgelopen op 5 oktober, een moment waarop meer dan 50% van de wijndomeinen zelfs nog niet aan hun oogst begonnen waren. Voor Pingus was dit dan ook een topoogst, die enkel nog bevestigd werd door wat wij reeds konden proeven van de vatstalen.

Voorverkoop prijzen Ribera del Duero:   

PSI 2016                                                                              € 18,95     
                            
Flor de Pingus 2016 (arriveert in januari 2019)                 € 53,50           

Flor de Pingus 2016 Magnum                                             € 150.00                                        

Pingus 2016 (arriveert in januari 2019)                            € 495.00

(alle prijzen exclusief 21% BTW)

Bevestig welke en hoeveel flessen u graag in voorverkoop had besteld bij: ellen@labuenavida.be

Het door u bestelde aantal is pas verzekerd na volledige betaling vóór 30 juni 2017. Indien er geen betaling is komen de flessen terug vrij voor andere klanten. De factuur wordt u toegestuurd zodra wij de betaling hebben ontvangen.Invoerder
La Buena Vida
Verlipark, Unit B.1.26, Lichtstraat z/n
2400 Mol
tel. 014/45.13.03
info@labuenavida.be
www.labuenavida.be

 Zoek2018

2019