Meer genieten van betere wijn met wijnschrijver Bruno Vanspauwen

Wijninvoerder Divine Wines Brussel

Divine Wines Brussel

Een schitterende wijncollectie

In 2004 werd de wijnimportzaak Vin'Arte overgenomen door Laurent Van Damme, een foodie en wijnliefhebber die mede-eigenaar is van het restaurant Chou in Brussel (waar je ook een prima wijnkaart vindt). Traditioneel richtte Vin'Arte zich hoofdzakelijk op Brussel en Wallonië, maar Van Damme breidde de zaak uit naar Vlaanderen en veranderde de naam in Divine Wines. Particuliere wijnliefhebbers vormen de grootste groep klanten.

De wijncatalogus is zonder meer schitterend en reist doorheen verschillende wijnlanden: Frankrijk, Italië, Spanje, Duitsland, Oostenrijk, Verenigde Staten enz.
Ze bevat sterke namen uit de wijnwereld zoals Dominique Laurent, Bruno Clavelier, Denis Mortet, Verget en Sylvie Esmonin uit Bourgogne, Domaine des Roches Neuves, Alphonse Mellot en Didier Dagueneau uit de Loire, Jean-Louis Chave en Tardieu-Laurent uit de Rhône, Clos du Caillou, Domaine de Cristia en Pegau uit Châteauneuf-du-Pape, Domaine de Trévallon uit Provence, Domaine Peyre Rose uit Languedoc, Olivier Pithon uit Roussillon, Präger uit Oostenrijk, Dr Loosen uit Duitsland, Shafer en Viader uit Californië, en ga zo maar door.

Divine Wines heeft ook een vestiging in Sint-Martens-Latem en baat een wijnwinkel uit op de Waterloosesteenweg 36 in 1640 Sint-Genesius-Rode (tel 02 771 88 47). Die is elke dag open, behalve zondag, maandag en dinsdag.
Gegevens
Divine Wines Brussel
Groot-Bijgaardenstraat 521
1082 Brussel
tel. 02/660.70.77
info@divinewines.be
www.divinewines.be